Spring til indhold

Bo tæt på byen med unik udsigt til Øresund

Find din drømmebolig

Drømmer du om havudsigt uden at gå på kompromis med byens liv?

I no130 får du en eksklusiv, arkitekttegnet bolig helt tæt ved vandet – med stranden som din baghave. Hvis du vil du bo centralt og tæt på byen, men alligevel med masser af natur og grønne områder lige udenfor døren, så er den nye, spændende bydel på Amager lige noget for dig.

Grønne områder i et bynært miljø

I no130 bor du bynært med fantastisk udsigt over Øresund og Amager Strandpark. Udsigten er i særklasse og kan nydes fra egen altan, terrasse eller tagterrasse.

Udsigt i særklasse, lyse og rummelige

Med beliggenheden ved Amager Strand får du en fantastisk udsigt til Øresund. Alle lejligheder har egen stor altan, terrasse eller tagterrasse, som giver dig mulighed for at nyde de lange sommeraftener. De 2-5 værelses boliger er alle lyse og rummelige med plads til alle nutidens blandede familieformer.

Kvalitet i højsædet

De eksklusive, arkitekttegnede boliger er etableret i en høj bygningsmæssig kvalitet med gennemtænkte detaljer – fra lækkert badeværelse til flot og funktionelt køkken.

Flot, åbent køkken, der indbyder til hygge

Der er lagt vægt på gennemgående kvalitetsmaterialer. Køkkenet fremstår lyst, flot, åbent og elegant. Køkkenbordene har store, sorte granitoverflader. Om det er til de lange sommeraftener eller hyggelige vinterstunder, så er alle boliger udstyret med en smart Quooker, så du altid nemt kan få kogende vand.

FAKTA OM no130

76 eksklusive og arkitekttegnede lejeboliger i høj kvalitet.
2-5 værelser fra 54-175 m².
Fantastisk udsigt til Øresund.
Alle lejligheder har egen stor altan, terrasse eller tagterrasse.
Helt tæt på vandet og rekreative, grønne områder lige udenfor døren.
Kun få minutter fra metroen og mulighed for p-plads i parkeringskælderen.
Gåafstand til caféer, restauranter og indkøb.

Vi opfylder drømme og skaber livsglæde, også for dem med pels. I no130 er der plads til hele familien – og de bedste venner. Hér har de rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand.

EDC Poul Erik Bech